Arkivbild.
Arkivbild.

Större bråk i centrum i natt – misstänkt grov misshandel

Under natten larmades polisen till Storgatan i centrala Kungsbacka. Där hade ett vittne sett flera personer hamna i bråk.
– Enligt initiala uppgifter ska det ha varit sju till åtta personer som har hoppat på och misshandlat en man, säger polisen Per-Alexander Treptow.

ANNONS
|

Det var runt klockan 03.50 som en inringare till polisen larmade om storbråket. Ett exakt antal inblandade var till en början inte känt, men polisregion Västs vakthavande befäl Anders Wennergren beskriver det som ”en handfull”.

– Det ska ha rört sig om både sparkar och slag mot huvud och kropp, säger Wennergren.

Några tillhyggen ska inte ha använts vid slagsmålet. Dock är det fortsatt oklart om vad som orsakade det.

– Det verkar inte som att någon drabbades av större skador. Men tillvägagångssättet, att man hoppat, sparkat och slagit mot huvud, gör att misshandeln betecknas som grov, säger Wennergren.

ANNONS

LÄS MER:Bussen 720 stannar inte vid Särö Skola: ”Ungdomar kastar sten”

LÄS MER:Kall polarluft drar in över Kungsbacka – sju minusgrader i veckan

Under lördagsmorgonen berättade Per-Alexander Treptow, stationsbefäl i Varberg som svarar för Kungsbackapolisens räkning, att fler detaljer kring vad som har hänt hade framkommit.

– Enligt initiala uppgifter ska det ha varit sju till åtta personer som har hoppat på och misshandlat en man. Gärningspersonerna hann springa från platsen innan patrull anlände, säger han.

Mannen i 35-årsåldern, som utsattes för misshandeln, var inte i behov av transport till sjukhus.

Ingen är gripen och polisen saknar misstänkta i nuläget. Men polisen kommer att fortsätta utreda händelsen. En anmälan om grov misshandel ska skrivas.

ANNONS