Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Slagsmål urartade i Kungsbacka – man bar kniv på sjukhus

Polisen larmades till Gamla Göteborgsvägen under natten till lördag. Tre personer hade börjat slåss. Senare, när de alla var på sjukhuset, visade det sig att en av personerna hade kniv.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan 02 som polisen larmades till Gamla Göteborgsvägen. Ett slagsmål hade utbrutit mellan två män och en kvinna.

Enligt polisens information hade de alla senare åkte till Kungsbacka sjukhus. Även polis åkte dit.

– Av personerna var det någon som åkte i taxi, och någon följde efter i bil, säger polisen presstalesperson Stefan Gustafsson.

Polisen skriver på sin hemsida: ”När polisen kommer fram är det väldigt upprörd stämning och en man måste beläggas med fängsel. Det är stora svårigheter att reda ut vad allt handlar om.”

– Det är en väldigt rörig situation. Den man som behövde beläggas med handfängsel bar även kniv. Det finns inga fler uppgifter, säger Stefan Gustafsson.

ANNONS

Polis omhändertog en av männen för berusning. Han blev även misstänkt för misshandel. Den andra mannen blev också misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott. Han och kvinnan är målsägande gällande misshandeln.

– Det finns ingen uppgift på skador, säger Gustafsson.

LÄS MER:Inbrott i radhus på Hammerö

LÄS MER:Hundägaren inblandad i en tidigare attack: ”För jävligt”

LÄS MER:Västtrafik om kritiken: ”Vi har varit förberedda”

ANNONS