Skicka in din bästa höstbild – tävla om fint pris

En söndag framför brasan, årets första långkok eller en svamppromenad. Föreviga din höst och skicka in din bästa höstbild till oss! Kungsbacka-Postens fototävling är till för att sprida höstmyset i kommunen och på bonussidan är du med och tävlar om ett presentkort. Tävlingen har nu avslutats.

ANNONS
|

Skicka in ditt bästa höstfoto till oss på redaktion@kungsbackaposten.se och skriv ”Höstbild” i ämnesraden. Det kan praktiskt taget vara vad som helst, djur och natur, släkt och vänner, mat och dryck eller bara en stämning.

Huvudregeln är att bilden ska ha koppling till Kungsbacka i höstskrud. I övrigt är nästan alla medel tillåtna för att fånga hösten i linsen. Se faktarutan nedan för information om hur du tävlar.

Kungsbacka-Posten publicerar bilderna löpande och sista dag för att skicka in är 30 november. Därefter utser tidningens jury vinnarbidraget.

Så tävlar du

• Mejla din bild till redaktion@kungsbackaposten.se och skriv Höstbild i ämnesfältet. En bild per tävlande.

• Bilderna ska vara tagna i Kungsbacka kommun under hösten 2022.

• Uppge namn på fotografen, var och när bilden är tagen, samt vad och vem den föreställer.

• Vi publicerar löpande ett urval av bilderna på kungsbackaposten.se och i e-tidningen och papperstidningen.

• Vi vill ha din bild senast den 30 november. I december utser vi tre vinnare. Förstapriser är ett presentkort på Kungsmässan. Tvåan och trean vinner Trisslotter.

LÄS MER:Höstrusch i mustfabriken: ”Aldrig varit så här mycket”

LÄS MER:Kristider är second hand-tider: ”Fler i butiken”

LÄS MER:Emma tog den bästa sommarbilden: ”Luftballongen blev pricken över i:et”

ANNONS