I dag är det premiär för Kungsbacka-Postens nya utseende samt starten för den stora redaktionella satsningen som ska leda till mer lokal kvalitetsjournalistik.
I dag är det premiär för Kungsbacka-Postens nya utseende samt starten för den stora redaktionella satsningen som ska leda till mer lokal kvalitetsjournalistik.

Premiär för Kungsbacka-Postens storsatsning

Ny hemsida, ny app och ännu mer bevakning av Kungsbacka. I dag, måndag, är det premiär för ”nya” Kungsbacka-Posten.
– Journalistik är viktigare än någonsin och nu gör vi en stor satsning på kvalitetsjournalistik i Kungsbacka, både vad det gäller snabba nyheter och fördjupande material, säger Kungsbacka-Postens chefredaktör Per Anger.

ANNONS
LocationKungsbacka|
|

Varje dag ger Kungsbacka-Posten dig som läsare det senaste – och det bästa – om och från kommunen.

Med ännu mer kvalitetsjournalistik ska vi nu stärka den lokala bevakningen av allt från föreningar och företag till människor, politik och andra händelser i Kungsbacka. Från och med i dag, måndag, utökas redaktionen med flera reportrar och webbredaktörer som kommer att jobba från tidig morgon till sen kväll.

Per Anger
Per Anger

Kungsbacka-Postens chefredaktör Per Anger är förväntansfull och ser med stor tillförsikt fram emot den nya satsningen och att ta Kungsbacka-Posten in i en ny journalistik skepnad.

– Journalistik är viktigare än någonsin och nu gör vi en stor satsning på kvalitetsjournalistik i Kungsbacka, både vad det gäller snabba nyheter och fördjupande material. Med fler journalister kan vi utöka vår bevakning till en större del av dygnet, och vi kommer bland annat att rikta ännu större fokus mot det lokala näringslivet och lägga upp vår sportbevakning på ett nytt sätt. Jag hoppas att ännu fler Kungsbackabor ska få upp ögonen för vårt innehåll, säger Kungsbacka-Postens chefredaktör Per Anger.

ANNONS

Ny app och nyhetssajt

Kungsbacka-Posten får i samband med nylanseringen en helt ny sajt och nyhetsapp som kommer att ersätta den gamla. Du hittar den nya appen i bland annat Appstore och Google Play beroende på vilken telefon du har.

– Det känns jätteroligt att nu få lansera vår nya sajt som jag hoppas att läsarna ska tycka är mer lättläst och lättnavigerad än den förra. Missa inte heller att ladda ner vår nya app där du kommer att kunna få nyhetsnotiser och även följa de skribenter och ämnen som intresserar dig mest, säger Kungsbacka-Postens Per Anger.

Ola Wahlström, affärsområdeschef för Stampen Storgöteborg, är också nöjd med rekryteringarna:

– Det är mycket glädjande att vi har attraherat ett så kompetent team och ett starkt bevis på att de kontinuerliga satsningar vi gör på kvalitetsjournalistik även gör Stampen Media till en mycket attraktiv arbetsgivare, säger Ola Wahlström.

Vad tycker du att vi borde skriva om i Kungsbacka-Posten? Tveka inte att höra av dig med ditt tips till redaktion@kungsbackaposten.se.

ANNONS