Postkodlotteriet överraskade vinnare i Kungsbacka: ”Känns fantastiskt”

Under måndagen kom Postkodlotteriet till Kungsbacka. Totalt 700 000 kr delades ut till fyra lyckliga vinnare. Kungsbacka-Posten var på plats när två av vinnarna blev överraskade av Magdalena Forsberg.

ANNONS

Det var postnumret 434 40 som blev vinnare i denna veckans dragning av Fredagschansen. Första stoppet för Postkodlotteriet blev hemma hos Cenny Lüttners. Med blommor och ett guldkuvert blev han mött i trädgården av vinstutdelaren och forna skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg. Vinsten blev 100 000 kronor och Cenny beskriver känslan som att det bubblar i kroppen.

– Det känns fantastiskt, bara glädje, säger han.

Cenny har varit med i lotteriet i drygt fem år, men hade en paus ett kort tag innan han valde att gå med igen. Om det skulle bli grannyra ville han inte stå lottlös.

Vad pengarna ska gå till har han inte bestämt sig för än.

– Vi håller på att bygga ut så det kanske blir någonting där eller så blir det en resa, det finns hål att stoppa i!

”Fantastiskt roligt”

Nästa stopp blev några hus bort, hos Annica och Fredrik Palmer. Annica och Fredrik har haft en lott i Postkodlotteriet sedan det startade för 17 år sedan och idag kom första vinsten.

– Det känns fantastiskt roligt, säger Annica.

Även Annica och Fredrik blev 100 000 kronor rikare efter dagens besök av Postkodlotteriet. För att fira vinsten ska de gå ut och äta och de planerar även att åka på en resa med hela familjen.

– Jag vill gärna köpa en elcykel, så det kanske blir det också, säger Annica.

Övriga vinnare i området kommer få sitt vinstbesked på post den närmsta tiden eller via Postkodlotteriets hemsida på fredag morgon då beskedet även publiceras där. Programmet sänds på fredag klockan 19.30 på TV4.

LÄS MER:Ungdomarnas udda sommarjobb – hitta torp: ”Gillar historia”

LÄS MER:The Knot garden – en broderad trädgård på Tjolöholms slott

LÄS MER:Tölö föll mot Husqvarna på bortaplan

ANNONS