Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Natalie Wallin är vinnarkommunikatör för Svenska spel och fick lämna det glädjande beskedet till Kungsbackabon efter lördagens vinst.  Bild: Alexander Donka
Natalie Wallin är vinnarkommunikatör för Svenska spel och fick lämna det glädjande beskedet till Kungsbackabon efter lördagens vinst. Bild: Alexander Donka

Pensionär från Kungsbacka vann en miljon på Lotto

I samband med lördagens lottodragning Andra Chansen vann en pensionerad Kungsbackabo en miljon kronor. När han nåddes av glädjebeskedet fick han en mindre chock.
– Nu får jag gå till skafferiet för att se hur jag ska fira detta, säger han.

Det var i samband med lördagens lottodragning Andra Chansen som Kungsbackabon hade turen att vara en av 20 personer som slumpmässigt drogs som vinnare av en miljon kronor.

Mannen är i 70 årsåldern och har spelat i närmare 40 år men aldrig fått en så stor vinst. När Natalie Wallin nådde honom för att ge honom det glädjande beskedet fick han en smärre chock.

– Är det sant så är det helt underbart! Jag har inte landat än, det här är härliga pengar. Nu får jag gå till skafferiet för att se hur jag ska fira detta. sa mannen under samtalet.

LÄS MER: Vinnaren hittad – nu är Kungsbackabon 15 miljoner rikare

Delar på vinsten

Redan nu vet han att han vill dela vinsten tillsammans med sin familj. Han planerar att ge sina barn en tredjedel vardera av vinsten. Delen han sparar själv kommer han lägga på en familjeresa samt skänka till välgörenhet.

– Jag och min fru har en policy att vi ska dela på pengarna innan maskrosorna börjar växa på graven. Vi kommer därför åka på en familjeresa med våra barn och barnbarn när det går, säger han.

Förutom vinnaren i Kungsbacka fanns också ännu en pensionär som vann en miljon på Orust. Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med de två vinnarna på västkusten.

─ Vad roligt att de två riktigt trogna Lottospelarna till slut fick uppleva känslan att vinna en miljon. Fint också att de får dela glädjen tillsammans med nära och kära. Nu kan de sätta guldkant på tillvaron och skapa nya fina minnen, säger hon i ett pressmeddelande.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

1. Sök på Kungsbacka-Posten i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.