Arkivbild
Arkivbild Bild: Filip Landqvist

Påverkad förare försökte smita från trafikolycka på E6

Två bilar var inblandade i den olycka som inträffade på E6 i höjd med Torpasjön tidigt på söndagsmorgonen. En förare och en passagerare försökte smita från olycksplatsen.

ANNONS
|

Vid 06.30-tiden inträffade en trafikolycka på E6 i norrgående riktning.

– Det är två personbilar som krockat och alla var ute ur bilarna när vi kom fram. Det har varit helt avstängt, men nu har halva styrkan lämnat och vi har tre bilar kvar som skyddar dem som är kvar på platsen, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter klockan 8 på söndagsmorgonen.

Polis och ambulans larmades också till platsen för trafikolyckan.

– Det är rätt stökigt där och ett par herrar har försökt att lämna platsen till fots. De har sprungit upp i skogen vid vägen och försökt att undkomma, men vi fick tag i dem och har gripit föraren, säger Ulf Eriksson, stationsbefäl på Kungsbackapolisen.

ANNONS

Föraren, en man i 35-årsåldern, är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, rattfylleri och smitning från olycksplats. Alla tre personer i den aktuella bilen var påverkade, och den andra springande mannen medtogs av polisen till förhör.

– Det var väldigt halt i morse enligt en polispatrull som var på plats, men om det var orsaken till olyckan vet jag inte, säger Ulf Eriksson.

Det är oklart om någon skadats i samband med olyckan.

Catrin Hansson

catrin.hansson@kungsbackaposten.se

ANNONS