Polisen genomförde kontroller på ett gym i Kungsbacka under lördagskvällen. En man i 20-årsåldern greps sedan misstänks för dopingbrott, i hans hem hittades en stor mängd preparat.
Polisen genomförde kontroller på ett gym i Kungsbacka under lördagskvällen. En man i 20-årsåldern greps sedan misstänks för dopingbrott, i hans hem hittades en stor mängd preparat. Bild: Stefan Bennhage

Man gripen för dopingbrott

Under tidiga lördagskvällen genomförde polisen en dopingkontroll på ett gym i Kungsbacka. Under kontrollen fattades misstankar mot en man, som sedan visade sig ha ett stort innehav av preparat i sitt hem.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan 20 som polisen genomförde dopingkontrollen på gymmet. Per-Alexander Treptow, stationsbefäl vid polisen i Varberg, berättar att mannen nu är gripen.

– Det är en man i 25-årsåldern. Han medtas efter kontrollen och det genomförs även en husrannsakan, varpå ganska stora mängder preparat hittas, berättar Treptow.

Vad för slags preparat är i nuläget inte känt, ej heller exakta mängder. Enligt stationsbefälet ska det dock mestadels röra sig om piller.

Mannen står nu misstänkt för dopingbrott.

ANNONS