Larm om singelolycka vid idrottshall

En bilist har kört av vägen och hamnat i ett skogsparti vid Forsgläntevägen vid idrottshallen. Inga personskador uppstod i olyckan.

ANNONS
|

Larmet inkom klockan 20.00, om en singelolycka intill Forsgläntans idrottshall. Två enheter från räddningstjänsten och en ambulans larmades.

– Det är en singelolycka, en som har kört av vägen i diket, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

– Vi räknar med att vara klara på 15-20 minuter, säger han.

Körde ner staket

Bilen hade kört igenom ett trästaket och ner i en mindre bäckravin, för att sedan hamna i ett skogsparti en bit bort, berättar Kungsbacka-Postens reporter på plats.

Polisen har också varit på plats för att göra sig en bild av olyckan. Föraren ska ha klarat sig utan fysiska skador, han var ute ur bilen när räddningstjänst och ambulans anlände.

ANNONS

– Det finns inga uppgifter om skador. Ambulansen har kontrollerat föraren men inte mer än så, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson polisregion Väst.

Polisen skriver ingen anmälan och har ingen misstanke om brott. En bärgare kallades till platsen för att hämta personbilen.

ANNONS