En bil körde i diket på gamla E6 på fredagsmorgonen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut och en person har förts till sjukhus.
En bil körde i diket på gamla E6 på fredagsmorgonen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut och en person har förts till sjukhus. Bild: Per Anger

Larm om singelolycka på gamla E6

Räddningstjänst och ambulans larmades till en singelolycka på gamla E6 på fredagsmorgonen. En bil hade kört i diket strax söder om Annebergs station och föraren fick åka med ambulans till Sahlgrenska.

ANNONS
|

Larmet kom klockan 07 på fredagsmorgonen. Det rörde sig om en singelolycka på gamla E6, strax söder om Annebergs station.

— Vi har en bil som kört i diket och vi är där med tre stationer, sade Betina Svensson på räddningstjänsten vid klockan 07.15.

Även ambulans och polis larmades ut. Initialt kommunicerade polisen att flera personer färdades i bilen, men det visade sig sedan röra sig om en ensam förare – som fick åka med ambulansen till Sahlgrenska.

– Med någon form av huvudskada, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Vad som orsakat olyckan finns i skrivande stund inga uppgifter om, men polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

ANNONS

Södergående körfält var initialt blockerat, men strax före klockan 8 var räddningstjänsten färdiga på platsen och trafiken hade släppts på.

Bilen fick sedan bärgas från platsen.

ANNONS