En bil körde i diket på gamla E6 på fredagsmorgonen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut och en person har förts till sjukhus.
En bil körde i diket på gamla E6 på fredagsmorgonen. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut och en person har förts till sjukhus. Bild: Per Anger

Larm om singelolycka på gamla E6

Räddningstjänst och ambulans larmades till en singelolycka på gamla E6 på fredagsmorgonen. En bil hade kört i diket strax söder om Annebergs station och föraren fick åka med ambulans till Sahlgrenska.

ANNONS

Larmet kom klockan 07 på fredagsmorgonen. Det rörde sig om en singelolycka på gamla E6, strax söder om Annebergs station.

— Vi har en bil som kört i diket och vi är där med tre stationer, sade Betina Svensson på räddningstjänsten vid klockan 07.15.

Även ambulans och polis larmades ut. Initialt kommunicerade polisen att flera personer färdades i bilen, men det visade sig sedan röra sig om en ensam förare – som fick åka med ambulansen till Sahlgrenska.

– Med någon form av huvudskada, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Vad som orsakat olyckan finns i skrivande stund inga uppgifter om, men polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Södergående körfält var initialt blockerat, men strax före klockan 8 var räddningstjänsten färdiga på platsen och trafiken hade släppts på.

Bilen fick sedan bärgas från platsen.

ANNONS