Karin Martinsson lämnar sitt jobb som förvaltningschef för Individ och familjeomsorg för att bli ny kommundirektör i Tanums kommun.
Karin Martinsson lämnar sitt jobb som förvaltningschef för Individ och familjeomsorg för att bli ny kommundirektör i Tanums kommun. Bild: Pressbild/Kungsbacka kommun

Hög chef lämnar kommunen för nytt toppjobb

Karin Martinsson, förvaltningschef för Individ och familjeomsorg i Kungsbacka, lämnar kommunen. Hennes nya jobb blir som kommundirektör i Tanums kommun.
– Mina år i Kungsbacka har varit väldigt lärorika, roliga och utmanande, säger Karin Martinsson i ett pressmeddelande.

ANNONS

LÄS MER:Tommy Rydfeldt (L) lämnar regionstyret: ”Tar ett steg tillbaka”

I somras stod det klart att Lillemor Berglund, förvaltningschef för vård och omsorg i Kungsbacka kommun, skulle lämna sin tjänst för ett nytt jobb som kommundirektör i Marks kommun. Och nu gör ytterligare en hög kommunal chef en liknande resa.

Det rör sig om Karin Martinsson, som har arbetat i Kungsbacka kommun sedan 2016 då hon anställdes som integrationschef. Sedan 2018 har hon arbetat som förvaltningschef för Individ och familjeomsorgen. På måndagen stod det klart att hon kommer att lämna sitt uppdrag för ett nytt toppjobb, det som kommundirektör i Tanums kommun.

– Mina år i Kungsbacka har varit väldigt lärorika, roliga och utmanande med fantastiska medarbetare och kollegor. Jag tar med mig många värdefulla erfarenheter in i mitt nya uppdrag, säger Karin Martinsson i ett pressmeddelande.

LÄS MER:Socialtjänsten i Kungsbacka läcker skyddade personuppgifter

I pressmeddelandet kommenterar Malin Aronsson, kommundirektör i Kungsbacka kommun, beskedet:

– Jag vill tacka Karin för hennes målinriktade insatser här i Kungsbacka kommun. Karin är en mycket uppskattad förvaltningschef och kollega. Med stort fokus och tydlig målbild har hon gjort viktiga avtryck i kommunledningens arbete. Jag önskar henne lycka till i det nya uppdraget.

När Karin Martinsson tillträder sin nya tjänst är ännu inte spikat.

– Vi har inte satt exakt datum än, men i slutet av februari/början av mars lär det bli, skriver hon i ett mejl till Kungsbacka-Posten.

LÄS MER:Kommunen brister – risk att kriminella hotar till sig pengar

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS