Här är veckans toppnyheter 20-26 juni

Familjen startade en förening efter sonens bortgång, polisens Nationella operativa avdelning hjälper till i utredningen efter våldtäktsförsöket och Kungsbacka-Posten följde med på midsommarfirande. Här är ett urval av våra mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
LocationKungsbacka||

Midsommar i Kungsbacka

Till det årliga midsommarfirandet på Hamravallen kom drygt 1500 personer och på det i Västra Hagen fanns det dragspel och häst och vagn. Kungsbacka-Postens reporter var på plats och spanade in firandena. Se alla bilder här.

LÄS MER:Efterlängtat när midsommarfirandena i Kungsbacka var tillbaka

Initiativet: Startade förening efter sonens bortgång

Philip gick oväntat bort precis innan han skulle fylla 13 år. Pappan och systern startade därefter en förening till hans minne. Tanken är att den ska ge olika typer av stöd.

Noa inkopplade – efter våldtäktsförsök

Noa, polisens Nationella operativa avdelning, är nu inkopplade för att hjälpa till med utredningen av det brott som skedde på Hammerö. En flicka utsattes för ett våldtäktsförsök.

Helenas konstskatt brann upp – nu målar hon igen

Runt 40-50 tavlor och ett antal skulpturer brann upp. Branden var anlagd. Nu har konstnären Helena Blomljus börjat måla och plockat fram kreativiteten igen.

ANNONS

Polisen hade trafikvecka med fokus på nykterhet

Flera förare misstänks för brott efter den nationella trafikveckan. 500 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument.

LÄS MER:Sluta lukta svett och öl – så undviker du myggen i sommar

LÄS MER:Sju bilar i olycka på E6 – polis larmad

LÄS MER:Annas trädgård i Älskogsbräcka är stencool och tillåtande

ANNONS