Här är de mest lästa artiklarna på Kungsbacka-Postens sajt 2021

Parkslide, regnoväder, Engelska skolan och elgräsklippare. Det är några av ämnena som engagerade Kungsbacka-Postens läsare mest under året som gick. Här är topp tio-listan.

ANNONS

10. Björn blev påkörd i 90 km/tim – klev ur hytten oskadd

Björn Halldin på Bärgningstjänst Fjärås satt i hytten på ett så kallad TMA-fordon när han plötsligt blev påkörd av en lastbil som kom körande i 90 kilometer i timmen.

9. Livsfarligt knarkgodis florerar bland unga i Kungsbacka

Tullverket varnade för knark förklätt till godis. Bitarna ser ut, luktar och smakar precis som vanligt godis men kan få ödesdigra konsekvenser.

8. Nytt snöoväder drar in – så är läget i trafiken

I början av december drog ett kraftigt snöoväder in över Kungsbacka kommun som ställde till det rejält på många håll. Många höll sig uppdaterade genom att följa Kungsbacka-Postens direktrapportering under de dramatiska dygnen.

7. Jessica – antivaxxaren som tänkte om: ”Tror många känner igen sig”

Från att ha varit vaccinskeptisk ändrade Förlandabon Jessica Granqvist uppfattning och valde att vaccinera sig mot covid-19. Hon tog även diskussionen mot vaccinmotståndare. Debattvågorna gick höga på Kungsbacka-Postens Facebooksida när artikeln publicerades.

6. Lastbil i krock med vägarbetsfordon – orsakade totalstopp på E6

En lastbil körde in i ett så kallad TMA-fordon på E6 vid avfarten till Frillesås. Hundratals liter diesel läckte ut, och vägen gick stängas av under flera timmar. I TMA-fordonet satt Björn Halldin som du kunde läsa om lite längre upp.

5. De tar över Jönssons i Gottskär

Nyheten att klassiska Jönssons i Gottskär skulle få nytt liv som Våffelbruket blev en av de mest lästa texterna under året.

4. Efter mullrande åsknatten –150 robotgräsklippare helt utslagna

Ett kraftigt åskoväder ledde till oväntade konsekvenser när omkring 150 robotgräsklippare slogs ut. För järnhandeln Lindarn i Åsa blev det bråda dagar med alla reparationer.

3. SMHI varnar för åska och stora regnmängder

Väder engagerar och intresserar, och när SMHI varnade för att ett åskoväder och kraftigt regn var på väg in över Kungsbacka kommun var det många som gick in och läste.

2. Läraren till attack mot Engelska skolan: ”En massa glädjebetyg”

Läraren och samhällsdebattören Andreas Magnussons kritik mot Engelska skolan väckte stort intresse och vållade stor debatt på Kungsbacka-Postens Facebooksida.

1. Nya vätskan ska utrota parkslide

Dan Nyby och hans illgröna vätska för att bekämpa den envisa och invasiva plantan parkslide var den mest lästa artikeln på kungsbackaposten.se under 2021.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS