Här är alla heta hemestertips i Kungsbacka

Njuta av frisk luft i skogen? Slappa i hängmattan? Eller kanske göra en utflykt till ett mysigt fik? Här har Kungsbacka-Posten samlat våra bästa listor för att du ska kunna skapa din perfekta hemester.

ANNONS
|

Nedan listar vi våra bästa listor för att fixa den ultimata hemmasemestern – hemestern. Bland annat med tips på vandringsleder, böcker och även en lista på flera soliga fikaplatser.

Här kan du njuta av naturen

Det finns flera fina platser runt omkring i Kungsbacka där man kan njuta av naturen. Fjärås Bräcka, Sandsjöbacka och Gäddevik är några av många härliga vandringsleder och nedan listas några till!

Soliga fikaplatser

Cykla, gå eller ta bussen till din plats i solen. Nu är sommaren här – så passa på att njut! Vi har hittat sju fikaställen med extra mysigt läge. Se vilka det är här!

Hitta din badpärla

Utholmen eller Lerkils havsbad, vilken är din favorit? Kan du inte komma på något själv så avslöjar några i från kommunen vilken deras badpärla är. Och vi på Kungsbacka-Posten har listat några till. Här är fem härliga oaser att svalka sig i.

ANNONS

Badvattentemperaturer

Innan du ska bada kan det också vara bra att veta vad det är för temperatur i vattnet. Ta en titt nedan.

Bästa tipsen för att anlita en hantverkare

Under 2020 renoverades och byggdes det som aldrig förr. I år har byggartrenden bara fortsatt. Men vad ska man egentligen tänka på innan man anlitar en hantverkare? Tipsen finns här.

Så här duckar du p-böter

När du ska bada, fika eller vandra kanske du behöver ta bilen. Men glöm inte att parkera rätt, annars kan det bli en p-bot.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS