Här är veckans toppnyheter 31 oktober - 6 november

Snickare döms, klassiska krogens sista satsning och Kungsbacka spökades ut. Här är ett urval av Kungsbacka-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Snickare döms – hade mattkniv i bilen

Det var vid en trafikkontroll som mannen som är i 40-årsåldern stannades. Polisen hittade då en mattkniv i bilen och mannen åtalades för brott mot knivlagen. Nu har domen fallit och han döms till böter.

Klassiska krogens sista satsning: ”Nostalgi”

Den havsnära restaurangen längst ner på Onsalahalvön har en lång och anrik historia. Nu är husets dagar räknade, byggnaden ska rivas. Men Hamnkrogen lever vidare.

Andreas Ekström pekas ut som landsförrädare – av terrormisstänkte Theodor Engström

Andreas Ekström från Fjärås är en av många på terrormisstänkte Theodor Engströms lista över ”landsförrädare”. Och det finns skäl att oroas över över det hat som tycks ha intensifierats i samhället de senaste tio åren, menar Ekström.

Övergivna soptippen i Onsala värd miljoner

Den gamla soptippen i Onsala ligger på mark med en gällande detaljplan, och kan vara värd miljoner efter sanering. Men varken markägaren eller kommunen tänker betala för att återställa området.

ANNONS

Kungsbacka spökas ut – här finns skräckrondellerna

När högtiden halloween importerades till Sverige i början av 90-talet var inte alla nöjda. Många var skeptiska till att börja fira skräckens helg. Men nu omfamnas högtiden som kanske främst är barnens favorit, och Kungsbacka kommun har smyckat flera rabatter i skräckskrud.

ANNONS