Flera lyxhus till salu i Kungsbacka – se bilderna

Magisk havsutsikt, otaliga terrasser – och pooler. Just nu ligger fyra lyxhus i 20-miljonerklassen i Kungsbacka kommun ute till försäljning.
– Det är säsong för havsutsikt, säger Martin Hallgren, mäklare på Bjurfors.

ANNONS

För den som drömmer om en stor villa vid havet och har ungefär 20 miljoner kronor över finns nu flera drömhus att välja bland i Kungsbacka.

Fyra lyxiga hus ligger nu ute till försäljning. Martin Hallgren är mäklare på Bjurfors och säljer två av dem – ett hus på nästan 400 kvadratmeter på Platåvägen i Kullsvik, med havsutsikt och flera etage. Även ett arkitektritat hus i Örsviken, också det med unik havsutsikt.

– Villan på Platåvägen är unik, det är havsnära och har helt fri havsutsikt. Och så är det stort, det är inte en helt vanlig kombination, säger han.

ANNONS

Två hus över 22 miljoner kronor

Det stora huset på Platåvägen 8 ligger ute för 22 miljoner kronor.

Villan på Örsviksvägen sticker ut med sin arkitektur och ligger ute för 22,5 miljoner kronor.

– Här har vi verkligen fri havsutsikt och en tidlös design. Där får du kombinationen med både modernt och tidlöst. Och så kan man promenera ner till Örsviken på bara två minuter.

Säsong för havsutsikt

Utöver Martin Hallgrens objekt säljs nu även en villa på Gamla Särövägen 399 för 20 miljoner kronor, samt en villa Norra Gåsekilsvägen 2 i Onsala – för 18 miljoner kronor.

Mäklaren är inte förvånad över att lyxhusen trängs på Hemnet just nu.

– Det är säsong för havsutsikt. Jag brukar alltid ha mycket att göra så här års, och det är klart, havet gör sig bättre under sommaren och ofta finns det fina trädgårdar som blommar också, säger Martin Hallgren.

LÄS MER:Bygglovskaoset grusade Håkans husdröm: ”Jag gav upp”

LÄS MER:Paret vann arkitekturpriset – titta in i deras nya drömvilla: ”Helt fantastiskt”

ANNONS