Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

På E6 vid Väröbacka kolliderade två bilar på onsdagsmorgonen. Olyckan hade stor påverkan på trafiken i riktning mot Göteborg och en person fick föras till sjukhus. OBS: Bilden är en genrebild.  Bild: Filip Landqvist
På E6 vid Väröbacka kolliderade två bilar på onsdagsmorgonen. Olyckan hade stor påverkan på trafiken i riktning mot Göteborg och en person fick föras till sjukhus. OBS: Bilden är en genrebild. Bild: Filip Landqvist

Flera fordon i olycka på E6 – körfält blockerat

En olycka med två bilar inträffade på E6 mellan trafikplatserna Värö och Frillesås i riktning mot Göteborg under onsdagsmorgonen.

Enligt räddningstjänsten handlade det om en kollision bakifrån nära Väröbacka.

– Det verkar ha gått ganska bra. Krockkuddarna har löst ut, men båda förarna är ute ur bilarna, säger Peter Stened, inre befäl på räddningstjänsten, till Hallands Nyheter.

Polisen meddelade en stund senare att en av de inblandade förarna fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget för personen var initialt okänt, men polisen kunde senare ge en uppdatering om att personen klagat på smärtor i rygg och nacke.

”Polis skriver en anmälan om att en av förarna inte har anpassat avstånd till den framförvarande bilen”, skriver polisen på sin hemsida under onsdagsförmiddagen.

E6-olyckan inträffade vid klockan 07.20 och hade, enligt Trafikverket, initialt stor påverkan på trafiken. Enligt Trafikverkets prognos bedömdes trafiken påverkas fram till klockan 08.30.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

1. Sök på Kungsbacka-Posten i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.