Fånga november på bild – vinn ett presentkort

Det är kanske inte många som har november som sin favoritmånad – men visst finns det mycket fint att se och göra även då. Nu är det dags att fånga den rätta novemberkänslan på bild och delta i Kungsbacka-Postens fototävling Månadens bild.
I potten finns ett presentkort.

ANNONS

Hittills har vi kunnat publicera hundratals bilder som gestaltat året i Kungsbacka kommun, tagna av våra duktiga läsare. Nu senast i oktober fick vi ta del av över 40 höstliga alster – och i dagarna presenteras vinnaren av den omgången.

Men nu är det hög tid att lyfta kameran igen, nu drar nämligen november månads fototävling igång. Vad är Kungsbacka i november för dig? Fota det och var med och tävla om ett presentkort på Kungsmässan om 500 kronor.

Bidragen publiceras

Reglerna är desamma som varje månad: Bilden ska vara tagen någonstans i Kungsbacka kommun under den aktuella månaden. Max fyra bidrag per person och månad.

Skriv var och när bilden är tagen och döp mejlet till ”Månades bild”. Och glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter, om du skulle vinna!

Kungsbacka-Posten publicerar era alster löpande och sista datum för att skicka in ditt bidrag är den 30 november 2023.

Segraren utses efter månadens slut och uppmärksammas då i en artikel. Jury är i vanlig ordning Kungsbacka-Postens redaktion.

Så tävlar du

• Mejla in bilden till redaktion@kungsbackaposten.se.

• Max fyra bilder per person och månad.

• Kravet är att bilden ska vara tagen i Kungsbacka kommun under den aktuella månaden. I detta fall november.

• Skriv var och när bilden är tagen.

• Skicka med dina kontaktuppgifter.

ANNONS