Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Familjen i Frillesås har fått utstå flera angrepp. Våldet har bara blivit grövre. Nu har pappan i huset knivhuggits i magen. Bild: Tobias Sandblom
Familjen i Frillesås har fått utstå flera angrepp. Våldet har bara blivit grövre. Nu har pappan i huset knivhuggits i magen. Bild: Tobias Sandblom

Familjen attackerad igen – mannen knivhuggen i magen

För en månad sedan krossades rutorna på familjens bostad. Frun i huset konstaterade då att familjen var under attack. I natt knivhöggs mannen i huset i magen då han försökte stoppa ett nytt angrepp.
– Det känns fruktansvärt, säger hans hustru till Kungsbacka-Posten.

LÄS MER: Man knivhuggen i Frillesås – förd till sjukhus

Angreppen mot familjen i Frillesås har varit flera. Det började den 1 april då mannen i huset och deras son skulle iväg till deras gemensamma arbete.

– Mitt på motorvägen small ett av däcken. Min make tävlar i racing och lyckades styra bilen till en rastplats. De ringde mig för att jag skulle komma och hämta dem, säger kvinnan i familjen.

Men under färden till motorvägen konstaterade hon att även däcken på hennes bil var sönderskurna.

Sönderskurna däck

– När vi till slut kom hem, märkte vi att någon hade skurit sönder däcken på sammanlagt fyra av våra bilar, säger hon.

Nästa attack skedde natten mot den 9 april. Familjen vaknade av något som lät som pistolskott. Någon eller några hade krossat rutorna på familjens hus.

LÄS MER: Gärningsperson förd till sjukhus efter misstänkt mordförsök

– Min man fick sedan syn på en man som cyklade från vårt hem mot Löftabro. Det enda vi lyckades se var att han hade en grå tröja. Därefter körde en bil iväg, säger kvinnan.

Ett köksfönster var krossat, sonens fönster samt fönstren på två bilar. Dessutom hade tre däck på två bilar skurits sönder.

Vaknade av att bilen brann

Under natten mot måndagen skedde nästa attack. Kvinnans make vaknade av att två män hade tänt eld på en av deras bilar. När han konfronterade männen blev han knivhuggen.

En person är gripen efter händelsen och ytterligare en person söks av polisen. Det inträffade rubriceras som mordförsök och mordbrand eftersom det fanns spridningsrisk till intilliggande hus.

– Vi mår bra efter omständigheterna, men vi är så klart skärrade. Det som hänt är fruktansvärt. Vi väntar nu på att polisens tekniker kommer och undersöker platsen, säger kvinnan.

Redan har polisen hittat en kniv, en hammare och en pet-flaska.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.