Elvis Stegmar om måndagens framträdande på tv: ”Det känns jättekul”

Elvaåriga Elvis Stegmar från Åsa syns mer och mer i tv-rutan. Från serien ”Bäckström” till Sound of Music som i höst spelas på Lisebergsteatern. På måndagskvällen ser vi honom i tv-rutan på Lotta på Liseberg.
– Att skådespela är verkligen en dröm, säger Elvis Stegmar.

ANNONS

Klockan 20.00 på måndagen var det dags för Lotta på Liseberg i TV4. Där framförde Elvis Stegmar och sex andra barn ett nummer ur ensemblen Sound Of Music, som kommer att spelas på Lisebergsteatern i höst. Låten som framförs blir Do-Re-Mi.

– Jag har inte övat så jättemycket, men det sitter ganska bra. Vi har repat i sex timmar, säger Elvis Stegmar under måndagens lunchpaus.

LÄS MER:Liam från Fjärås i fokus i nya barnsuccén

Från attraktioner till sång

Under måndagen har det tagits nya bilder på barnen som medverkar i musikalen, samtidigt som de har fått åka några av Lisebergs attraktioner. När Mölndals-Posten träffar gänget är det snart dags för uppsjungning och soundcheck, och nerverna har börjat smyga sig på hos Elvis.

– Det känns lite pirrigt, men jättejättejätte-kul, säger han.

Vanligtvis brukar Elvis sitta hemma och titta på Lotta på Liseberg, men nu är det hans familj som får sitta hemma och titta på honom istället.

– Jag älskar Lotta på Liseberg, så bara det gör detta till en jättestor grej. Att skådespela är verkligen en dröm, säger Elvis glatt.

LÄS MER:Nu står ölen och jäser på mikrobryggeriet i Åsa

Projektledaren om talangen

Elvis pappa Robin Stegmar har även han synts i tv-rutan genom sina många roller som skådespelare. Och mamman Mia Stegmar är artist, och har bland annat släppt låten ”Stormbringer” som hon deltog i Melodifestivalen med.

Projektledaren Leif Gabrielsson säger att det syns att talangen ligger i generna.

– Vi hade en audition till Sound of Music och han blev uttagen. Han har verkligen talang. Och det syns också i hans DNA, både hans pappa och mamma är ju i branschen, säger Leif Gabrielsson.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS