Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Leonél, Lincoln och Louie bor i Marbella den här terminen, men börjar på Engelska skolan i Kungsbacka efter sommaren.  Bild: Mini Gemoll
Leonél, Lincoln och Louie bor i Marbella den här terminen, men börjar på Engelska skolan i Kungsbacka efter sommaren. Bild: Mini Gemoll

Bröderna från Kungsbacka rappar med hemliga stjärnan

Bröderna Skaar från Kungsbacka, Leonél, 11, Louie, 9, och Lincoln, 8, har startat band. Under namnet Homiez har de släppt debutlåten Roblox Time, vilket är en hyllning till dataspelet de älskar.

Killarna gör intervjun från Marbella, där de tillbringat senaste halvåret. De är exalterade över debuten. På ett par veckor har låten fått nästan 20 000 lyssningar på Spotify, och de flesta fansen tycks bo i USA. Roblox Time släpptes tillsammans med TGR Music Group och låtskrivare som gjort musik till Melodifestivalen. Rapen framförs av ”Xmiley”.

Vem är ”Xmiley”?

– Det vet man inte, säger killarna finurligt.

De tillägger att det inte är omöjligt att Xmiley medverkar i fler samarbeten framöver. För ett år sedan hade bröderna ingen aning om hur det går till att göra en låt, och har lärt sig mycket på vägen. Inspelningen skedde under två dagar i en studio i Stockholm, men förarbetet tog ett halvår. Det svåraste var att lära sig texten utantill.

Det låter som att ni är väldigt bra på engelska. Pratar ni engelska på skolan i Marbella?

– Tack! Vi går på olika skolor. På den Internationella är det endast engelska och spanska och i Svenska Skolan pratar vi svenska. Sen har vi många engelsktalande vänner och då pratar vi och lär och engelska på så vis. Vi ska börja på Internationella skolan i Kungsbacka till hösten. Det ska bli spännande och samtidigt kommer vi att sakna Spanien, skolan och vännerna här. Men det finns såklart kvar och vi känner oss hemma både i Marbella och i Kungsbacka

Har ni något mål med musikkarriären?

– Man skall ta de chanser som dyker upp i livet, man växer, utvecklas och har kul på vägen med det. Så målet är att ha roligt och om vi samtidigt sprider lite glädje och människor uppskattar låten så blir vi glada för det, säger Leonél.

Homiez

Namn: Leonél, 11, Louie, 9, Lincoln, 8. Bröderna heter Skaar i efternamn.

Bor: Kungsbacka och tillfälligt i Marbella.

Familj: Mamma Linda, Pappa Christian och hunden Luca.

Leonéls intressen: Star Wars, Hiphop musik, bilar, basket, att samla på ovanliga sneakers och Lego. Spela TV spel och hänga med kompisar.

Louies intressen: Jag gillar att vara aktiv och allt med fart i. Lyssna på musik, spela TV spel och hänga med kompisar.

Lincolns intressen: Lyssna på musik, måla, vara kreativ, dans, tillverka saker, hänga med kompisar och spela TV spel.

Instagramkonto: @officialhomiez