Av okänd anledning körde en bil in i en mur i Fjärås på tisdagen. Ambulans, räddningstjänst och polis skickades till platsen. OBS: Genrebild.
Av okänd anledning körde en bil in i en mur i Fjärås på tisdagen. Ambulans, räddningstjänst och polis skickades till platsen. OBS: Genrebild. Bild: Stefan Bennhage

Bilist fastklämd – kolliderade med mur

En bil kolliderade av okänd anledning med en mur i närheten av Måhaga äldreboende i Fjärås på tisdagen.
– Bilisten ska vara fastklämd bakom ratten, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg i en tidig kontakt om händelsen.

ANNONS
LocationFjärås||

Larmet om olyckan kom till SOS klockan 10.18 på tisdagen. Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till Gåsevadholmsvägen.

– En person som till vardags jobbar på ambulansen var i närheten när olyckan inträffade och kunde snabbt ta sig fram till bilen. Enligt mina initiala uppgifter kan bilisten ha skadat en arm i kollisionen, säger polisens Thomas Fuxborg.

Vid 11-tiden var tidningen i kontakt med Johan Karlsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

– När vi kom fram till olycksplatsen var bilisten ute ur bilen. Huruvida personen fick följa med ambulansen till sjukhus vet jag inte i nuläget, men från räddningstjänstens sida är insatsen klar, säger Johan Karlsson.

ANNONS

I ett senare skede på tisdagen bekräftade polisens presstalesperson Thomas Fuxborg att bilisten förts till sjukhus med ett befarat armbrott.

– I nuläget finns ingen misstanke om brott, men olyckan kommer att utredas, säger han.

ANNONS