Efter ett bråk ute till havs, greps en kvinna i 40-årsåldern på söndagsmorgonen misstänkt för grov misshandel. OBS: Arkivbild.
Efter ett bråk ute till havs, greps en kvinna i 40-årsåldern på söndagsmorgonen misstänkt för grov misshandel. OBS: Arkivbild. Bild: Alexandra Turku

Båtbråk på havet i natt – kvinna slog man med tillhygge

Klockan 03.24 på tidiga söndagsmorgonen kallades polisen till Lerkils hamn i Kungsbacka kommun. Dit hade Sjöräddningen dragit in en fritidsbåt – på vilken det bråkats mellan en man och en kvinna under natten.

ANNONS
LocationKungsbacka||

– Enligt den information som jag har här så ska bara mannen och kvinnan ha varit ombord på båten. De är båda i 40-årsåldern men vilken relation de har till varandra vet jag inte, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr på söndagsförmiddagen.

Enligt polisen ska någon form av tillhygge också ha använts i bråket, varpå mannen senare fick uppsöka sjukhus med en sårskada.

– Han blödde från huvudet och kördes med ambulans till sjukhus. Men det ska vad jag förstår inte handla om några allvarligare skador, säger Fredrik Svedemyr.

Kvinnan greps i hamnen av den väntande polispatrullen och misstänks nu för grov misshandel.

ANNONS

– Det finns ingen information om varför bråket uppstod, det är något utredningen får visa, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS