Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Arkiv
Bild: Arkiv

Mats H Ljungqvist: Vaccinering är inte fritt valt arbete

Nej, man blir inte magnetisk av covidvaccin och Bill Gates har inte manipulerat dna-strängarna för att fjärrstyra våra hjärnor. Mats H Ljungqvist sticker ut hakan efter ett varv i kommentarsfälten på Facebook.

1 400. Ettusenfyrahundra, eller, om ni vill, fjortonhundra. Vad, undrar ni nu? Jo, Facebook-kommentarer. Om vad, fortsätter ni nu undra?

Ja, vad i herransjössenamn kan väcka en sån folklig vrede på Kungsbacka-Postens lilla flik av cyberrymden hos den gigantiska webbjätten Facebook? Jo, kollegan Mia Sandbloms intervju med en före detta vaccinskeptiker, som tänkt om och vaccinerat sig mot covid-19.

LÄS MER: Kraftig dominans av ovaccinerade på iva i Halland

Och BOOM så hade vi en veritabel folkfest för antivaxxarkonspirationsteoretiker med ÅSIKTER.

Det var kristalltanter och shamangubbar i en salig blandning och på deras eget lilla antivaxxarparty på fejan skulle man ”tänka själv”, ”göra sina egna efterforskningar” och ”knyta ihop trådarna” och så småningom komma fram till att den globala eliten fört hela världen bakom ljuset i en enda fantastisk och gigantisk konspiration för att andligt förslava alla fritt tänkande människor, fjärrstyra deras hjärnor och leda dem likt bibliska offerlamm mot ett livslångt mentalt slaveri, därför att ett genetiskt modifierat covidvaccin innehåller lömska dna-strängar, skapade att passivisera män och göra alla kvinnor infertila. Joråsåatte. Vetenskap och etablerad forskning blev blott brasved på detta brinnande kommentarsbål. Och ändå SKRAPAR JAG BARA PÅ YTAN här.

Folk, medborgare, skattebetalare, bilförare och föräldrar till barn, hävdar på fullt allvar att de blir MAGNETISKA av covidvaccin.

Dessutom är ju covid-19 ”bara en vanlig förkylning” och ”inte värre än influensa”, men URSÄKTA MIG, jag känner folk som kanske hade haft en avvikande uppfattning där. I dag är de TYVÄRR alldeles för döda för att skriva om det på Facebook.

Jag är född på 60-talet. Kalla kriget. Två tv-kanaler. Lennart Hyland och farbror Sven. Om man var kille och 18 år fyllda så kallades man till mönstring och NAGELFORS för att se vilken nytta man skulle göra i kriget. Sen fick man en krigsplacering. Det var liksom inte fritt valt arbete.

LÄS MER: Efter nästan ett års väntan – Christian tillbaka på jobbet

Om nån sa att det är dags att vaccinera sig, då gick man och vaccinerade sig. Det var ju liksom inte en DISKUSSIONSPUNKT. Vaccin sågs, MED RÄTTA, som en bra grej. För alla. För samhället, mänskligheten, planeten och det allmännas fromma. Det skulle väl aldrig falla nån in att röka på så till den milda grad att man började yra om att vaccinet skapar magnetism eller att mjukvaruutvecklaren Bill Gates meckat med dna-strängarna? Jag har en kompis, några år äldre än mig, som aldrig kunnat gå riktigt. Han fick polio som barn, före det att poliovaccineringen blev allmän. Fråga honom vad han tycker om vaccin. Jag lovar att han svarar ”en bra grej”.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.