Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Per Anger
Per Anger

Per Anger: Kungsbacka-Posten i ny kostym

Idag är det premiär för ett helt nytt utseende på Kungsbacka-Posten. Och fler redaktionella satsningar väntar under våren.

Som du säkert redan har upptäckt ser tidningen lite annorlunda ut idag. Kungsbacka-Posten har nämligen fått en helt ny layout, och jag hoppas att ni ska gilla det nya utseendet. Då och då behöver en tidning uppdatera sin layout, och nu var det dags.

Men utöver det rent visuella innebär förändringen också att vi kan satsa mer på att göra ännu bättre innehåll. Dagens tidning är nämligen det första numret som redigeras av våra duktiga kollegor inne på GP-huset i Göteborg. Tidigare redigerades delar av tidningen på Kungsbacka-Postens redaktion, och genom att samla hela redigeringen i Göteborg frigör vi resurser för våra journalister här på plats i Kungsbacka. Det innebär utökade möjligheter att granska, spegla och lyfta fram intressanta personer och händelser i kommunen.

Under våren väntar flera stora satsningar på Kungsbacka-Posten, bland annat i form av bevakning under en större del av dygnet, en ny sajt och nya appar. Och inom kort kommer vi att förstärka redaktionen med fler journalister vilket borgar för ännu mer kvalitetsjournalistik om det som händer i Kungsbacka kommun. Det kommer att bli en spännande och händelserik vår för Kungsbacka-Posten, och jag ser fram emot att dela den här resan mer er läsare.

Och vem är jag som skriver detta? Jo, Per Anger heter jag och är sedan den här veckan ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Kungsbacka-Posten. Jag är 41 år gammal och har tidigare arbetat på bland annat Lerums Tidning och Partille Tidning. Senast kommer jag från en tjänst som nyhetschef på Alingsås Tidning.

Nu vill jag förstås höra vad ni läsare tycker om tidningens nya utseende. Hör gärna av er till mig med era synpunkter. Och jag tar tacksamt emot alla nyhetstips. Är det något du tycker att vi borde skriva mer om? Eller kanske mindre? Är det någon slags bevakning som du saknar helt och hållet i Kungsbacka-Posten?

Tveka inte att höra av dig till mig antingen via mejl till [email protected] eller på telefonnummer 0300-519 71.

Vi hörs!

Per Anger

Chefredaktör och ansvarig utgivare