Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Per Anger: Nu blir det mer pappersprassel på torsdagarna

Med start i dag blir Kungsbacka-Postens torsdagsnummer tjockare. En förändring vi gör för att så många som möjligt ska kunna ta del av vår journalistik.

Stort tack för att du läser Kungsbacka-Posten! Vi har under året gjort flera stora satsningar för att utveckla vår journalistik. Bland annat genom att anställa fler journalister till vår redaktion i Kungsbacka och ha bevakning under en större del av dygnet. Vi har även tagit fram en ny sajt, nya appar och gett vår tidning en helt ny layout. Strax före sommaren ökade vi dessutom utgivningstakten, och ger sedan dess ut tre e-tidningar i veckan förutom papperstidningen som kommer ut på torsdagar.

LÄS MER: Så här gör du för att läsa Kungsbacka-Postens e-tidningar – tre gånger per vecka

Satsningarna har gett stora resultat, och det har aldrig varit så många som tagit del av vår journalistik digitalt vilket känns jätteroligt. Samtidigt finns det många som föredrar att ta del av vårt innehåll enbart i papperstidningen. Men den som bara läser vår papperstidning och inte går in på vår sajt, använder våra appar eller läser e-tidningen, har gått miste om en hel del av vår journalistik.

LÄS MER: Nu växlar vi upp – häng med oss på resan!

Vi vill förstås att så många som möjligt ska kunna ta del av vår journalistik, därför kommer vi med start denna vecka att publicera de bästa artiklarna från de senaste e-tidningarna även i torsdagens papperstidning. Resultatet blir en tjockare tidning med ännu mer läsning än vanligt.

Fortsättningsvis kommer vår torsdagstidning alltså vara en sammanfattning av den gångna veckans viktigaste nyheter. Vill du ha snabbare uppdateringar, men ändå i det klassiska tidningsformatet är det e-tidningen som gäller. Och för att få en daglig koll på allt som händer i vår kommun är det vår nyhetssajt och app som gäller. Oavsett hur du tar del av vår journalistik är jag förstås väldigt glad att du gör det.

Om du inte redan är prenumerant har vi just nu fina prova på-erbjudanden för den som vill testa Kungsbacka-Posten. Klicka här för att komma till erbjudandena.

Trevlig läsning!

LÄS MER: Starkt kvartal för Stampen Media – så mycket ökade vinsten

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.