Per Anger, chefredaktör Kungsbacka-Posten.
Per Anger, chefredaktör Kungsbacka-Posten. Bild: Filip Landqvist

Välkommen till nya Kungsbacka-Posten!

I dag måndag har vi det stora nöjet att få visa upp vår nya sajt för er läsare. Sajten är ett av många steg på den utvecklingsresa som Kungsbacka-Posten är mitt inne i.

ANNONS
|

Vår nya sajt har en tydligare struktur och är mer lättläst och modern än den förra, och fungerar förstås lika bra oavsett om vill ta del av dina nyheter i mobilen, surfplattan eller på datorn.

Tillsammans med den nya sajten släpper vi nu också en nyhetsapp som du kan ladda ner här. I appen kan du få pushnotiser så att du alltid kan hålla dig uppdaterad på det senaste, och du kan även följa de ämnen och skribenter som du är mest intresserad av. Den gamla appen kommer att finnas kvar ett tag till men då endast för att läsa e-tidningen. Under våren kommer vi att släppa en helt ny e-tidningsapp med snabb och tydlig bläddring, artiklar som du kan klicka upp i läsläge och även korsord och sudoku som du kan lösa digitalt, så håll utkik!

ANNONS

Vi är väldigt stolta över vår nya sajt och app, men vi glömmer förstås inte bort vår kärnverksamhet – journalistiken. Och även där gör vi på Kungsbacka-Posten en storsatsning. Vi har förstärkt redaktionen i Kungsbacka med fler journalister. Och på vår helt nyinrättade desk, som utgår från GP-huset i Göteborg, sitter rutinerade webbredaktörer och reportrar redo att förse er läsare med de snabbaste nyheterna morgon till kväll sju dagar i veckan.

Framöver kommer vi att lägga ett ännu större fokus på just snabba nyheter och fördjupande reportage. Ett bra exempel på det senare är Mia Sandbloms genomarbetade och mycket läsvärda text om mopedbilsboomen i Kungsbacka kommun.

LÄS MER:Intresset för mopedbilar växer explosionsartat – har ökat 1 700 procent

Även när det gäller sportbevakningen kommer vi att skifta vårt fokus något och koncentrera oss på nyheter och fördjupande journalistik inom idrottens värld. Och där behöver vi hjälp av er som är engagerade i de lokala föreningarna. Hör av er till oss med tips på spännande nyheter och engagerande berättelser från er klubb!

Och jag vill förstås veta ni tycker om vår nya sajt, så hör av er till mig med både ris och ros. Alla synpunkter är välkomna och hjälper oss att bli ännu bättre.

Vi hörs!

ANNONS