Per Anger, chefredaktör för Kungsbacka-Posten.
Per Anger, chefredaktör för Kungsbacka-Posten. Bild: Kent Eng

Vad är viktigast för dig i valet?

I år är det val i Sverige. Nu vill vi på Kungsbacka-Posten ha din hjälp för att göra vår valbevakning så bra som möjligt.

ANNONS
|

Gör din röst hörd – klicka här för att delta i Kungsbacka-Postens valenkät!

Söndagen den 11 september är det val i Sverige. Då går vi till valurnorna för att utse vem som ska representera oss i kommun, region och riksdag under de kommande fyra åren. Och snart drar vi på Kungsbacka-Posten igång vår valbevakning på allvar. Vi kommer bland annat att granska de lokala partierna och partiledarna, och ta reda på vad de vill göra med Kungsbacka kommun under den kommande mandatperioden.

Men för att kunna göra vår journalistik inför valet så intressant och relevant som möjligt skulle jag vilja be dig om en tjänst: Delta i vår valenkät.

ANNONS

Gör din röst hörd – klicka här för att delta i Kungsbacka-Postens valenkät!

Vi vill veta vilka frågor som är viktigast för just dig. Är det kanske skolan eller äldreomsorgen i kommunen? Integration eller bostadsfrågor? Trygghet eller näringsliv? Enkäten tar inte mer än några minuter att besvara och ditt deltagande är helt anonymt.

Stort tack på förhand för att du tar dig tid och deltar i enkäten, det hjälper oss att göra vår valbevakning så bra som möjligt!

Till sist vill jag skicka med en uppmaning att använda din rösträtt, oavsett vilket parti du väljer. Att leva i en demokrati och kunna delta fria och allmänna val är ett privilegium som man i många länder inte har. Så använd din röst när du får chansen.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS