Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Per Anger, chefredaktör och ansvarig utgivare för Kungsbacka-Posten. Bild: Mia Sandblom, Per Anger
Per Anger, chefredaktör och ansvarig utgivare för Kungsbacka-Posten. Bild: Mia Sandblom, Per Anger

Per Anger: Alla upp till 25 år läser Kungsbacka-Posten gratis i ett halvår

Valet närmar sig med stormsteg. Därför låter nu vi alla upp till 25 år ta del av allt vårt innehåll på sajten och i nyhetsappen helt gratis i sex månader.

Klicka här för att komma direkt till gratiserbjudandet.

Söndagen den 11 september är det val i Sverige. Då går vi till valurnorna för att utse vilka som ska representera oss i kommun, region och riksdag under de kommande fyra åren.

Vilket parti du väljer är helt upp till dig, men jag vill uppmana dig att använda din röst när du får chansen. Att leva i en demokrati och kunna delta i fria och allmänna val är en förmån som man i många länder inte har.

Som förstagångsväljare kan det vara knepigt att veta vilket parti man ska rösta på, och det är viktigt att vara påläst för att kunna fatta ett välgrundat beslut. Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Kungsbacka kommun är att läsa Kungsbacka-Posten.

Men när man är ung har man kanske inte så mycket pengar att röra sig med, och det kan vara svårt att ha möjlighet att prioritera en tidningsprenumeration. Därför ger vi nu alla upp till 25 år chansen att testa vår journalistik helt gratis.

Du får tillgång till allt vårt innehåll på sajten och i nyhetsappen i sex månader helt utan kostnad. Därefter avslutas prenumerationen automatiskt, så du behöver inte tänka att någon uppsägning. Jag hoppas du tar chansen att testa Kungsbacka-Posten. Trevlig läsning!

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

LÄS OCKSÅ: Valkompass 2022: Testa vilket parti som passar dig inför valet