Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Tobias Sandblom, Mia Sandblom
Bild: Tobias Sandblom, Mia Sandblom

Per Anger: Årets Kungsbackabo ska utses – ta chansen att påverka

För andra året ska Årets Kungsbackabo utses. Och i år är det är du som läsare som har det slutliga avgörandet i din hand.

I fjol inrättade vi på Kungsbacka-Posten priset Årets Kungsbackabo för att uppmärksamma en person som under det gångna året gjort något speciellt för andra. Vi fick in mängder med förslag på värdiga vinnare. Nu är det dags att kora en ny person i Kungsbacka som har utmärkt sig positivt under året och är en inspiration för andra. Någon som gör skillnad genom sitt sätt att vara. Någon som sprider energi och gör livet lite bättre för sina medmänniskor.

Här kan du skicka in din nominering.

För visst känns det som att vi behöver lyfta fram ljusglimtar och positiva förebilder när höstmörkret lägger sig och vi samtidigt måste förhålla oss till allt från energikris till inflation och skenande matpriser.

Så ta chansen att nominera den du tycker är värd utmärkelsen. Det behöver inte vara en känd person. Årets Kungsbackabo är ett utmärkt tillfälle att lyfta fram personer som ofta verkar i det tysta, men som betyder mycket för dig och din omgivning.

I år är upplägget lite annorlunda mot förra året. Det är du som läsare som nominerar. Därefter väljer en jury bestående av Kungsbacka-Postens redaktion tillsammans med förra årets vinnare av Årets Kungsbackabo, Annelie Evenmyr, ut fem finalister.

Vem av de fem kandidaterna som sedan tar hem utmärkelsen ligger helt i läsarnas händer då det hela avgörs via en omröstning på Kungsbacka-Postens sajt. Det ska bli mycket spännande!

Här kan du skicka in din nominering.

LÄS OCKSÅ: Hela listan – här är alla nominerade

LÄS OCKSÅ: Succén med fritt julbord för äldre tillbaka: ”Ett helt otroligt tryck”

LÄS OCKSÅ: Vinnaren i glädjetårar när priset delades ut: ”Fortfarande i chock”