Carita Boulwèn, Sverigedemokraterna.
Carita Boulwèn, Sverigedemokraterna. Bild: ANDERS ANDERSSON

Vi tar ansvar för att Sverige ska bli bra igen

Sverigedemokraterna har i decennier varnat för den allvarliga samhällsutvecklingen i vårt land, för den oansvariga migrationspolitik och den slappa kriminalpolitik som fått råda.

ANNONS
|

Övriga partier har inte lyssnat, utan istället har vi blivit påklistrade diverse epitet.

Magdalena Andersson har uttalat att de aldrig skulle samarbeta med SD, inte ens för att rädda landet..Nu pratar hon om att släppa prestigen.

Nej, sossarna borde skämmas över vad de ställt till med för vårt land, deras skamlösa retorik och uttalanden!

Nu är läget helt utom kontroll på många platser i landet, vi befinner oss i ett småskaligt krig.

Det är sprängningar och skjutningar i princip dagligen. Barn som mördar och som mördas, gängkriminellas anhöriga, grannar eller ”personer som råkar vara på fel plats vid fel tillfälle” skadas eller dödas.

ANNONS

Men tyvärr har vi inte bara konsekvenser av sossarnas misslyckade politik att hantera. Den nya regeringen har tagit makten i ett minst sagt svårt ekonomiskt läge, med historisk hög inflation, samtidigt som vi är i en lågkonjunktur, har ett krig i vårt närområde och med sviter av pandemin.

Men Sverigedemokraterna har tillsammans med övriga regeringspartier kommit överens på en rad viktiga och nödvändiga punkter genom Tidöavtalet, där vi i Sverigedemokraterna har varit tongivande, för att vända den här katastrofala utvecklingen. Vi betar av punkt efter punkt, och fler kommer.

Vi i SD har inte egen majoritet, så vi måste kompromissa och kan därför inte få igenom allt vi vill och när vi vill. Det kommer inte vara lätt och det kommer ta tid, men vi är fast beslutna och vi tar ansvar för att Sverige ska bli bra igen.

Carita Boulwèn, Sverigedemokraterna

ANNONS