Genrebild: Foto: Stig Hedtröm
Genrebild: Foto: Stig Hedtröm Bild: Stig Hedstrom

Vi Sverigedemokrater förespråkar en ökad satsning på just elevhälsan

Med facit i hand försöker Socialdemokraterna ta billiga poäng genom att framställa Alliansen och oss Sverigedemokrater som snåla, skriver Sverigedemokraterna i en replik till Socialdemokraterna.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Med facit i hand försöker Socialdemokraterna ta billiga poäng genom att framställa Alliansen och oss Sverigedemokrater som snåla. Simpelt och inte särskilt seriöst, men som sagt, inte heller oväntat. Det vi Sverigedemokrater förespråkar är en ökad satsning på just elevhälsan. Att den ökade psykiska ohälsan går allt längre ned i åldrarna är något som vi tar på allra största allvar. Tillgängligheten till skolläkare, skolsköterska, kurator och psykolog behöver därför öka för att alla elever skall ges möjlighet till rätt stöd och åtgärder.

God hälsa är en rättvisefråga, och alla barn skall känna en trygghet i att kunna söka den vård eller stöd de behöver. Barnen är vår gemensamma framtid, och rätt riktade insatser nu är en garant för en över tid bra samhällsutveckling. Vi Sverigedemokrater ser därför inga hinder att diskutera frågan med andra partier som ser samma behov.

Anna-Karin Granberg (SD)

Susanne Andersson (SD)

Jens Ling (SD)

Nämnden Förskola och Grundskola

Läs mer:

Investera i framtiden – Kungsbackas barn

ANNONS