Genrebild.
Genrebild.

Vi gnäller inte – vi är invånarnas röst

Replik på Vi lever i en digital kommunfullmäktigevärld.

ANNONS
|

Kungsbacka Framtidsparti är fullt medvetna om digitaliseringen i bland annat fullmäktige.

Du skriver att vi gnäller om det mesta, aldrig har lösningar och struntar i fakta. Vi gnäller inte utan vi ser till att vara invånarnas röst till kommunens politiker. Förstår inte vad du menar med att vi struntar i fakta och aldrig har lösningar. Ännu ett påstående taget från ingenstans. Hade varit bättre att du läst vår insändare som gällde de ledamöter som får betalt för att scrolla på Facebook eller privata mejl under betalda möten. Det var det vår text handlade om, inget annat. Vill du kalla det för att vi gnäller på att ledamöterna i kommunfullmäktige spelar spel eller scrollar på Facebook i sina mobiltelefoner under sammanträdena och vi anser att detta borde förbjudas så får det stå för dig.

ANNONS

Tommy, du skriver att skolan använder en massa digitala hjälpmedel vilket Kungsbacka Framtidsparti tycker är jättebra. Du skriver också att de flesta tycker det är orimligt att elever ägnar sig åt bland annat sociala medier istället för att följa med på lektionerna. Men är det då inte av stor vikt att våra folkvalda politiker följer med på vad som sägs på möten?

Tommy Rydfeldt poängterar att man kan behöva hämta information under mötet och undertecknade undrar då om det isåfall borde ha varit en del av förberedelsen inför mötet eftersom frågor/ärenden som behandlas på mötet finns att läsa på kommunens hemsidor.

Om man känner sej träffad så kanske man reagerar så starkt som Tommy Rydfeldt.

Du avslutar ditt inlägg med ”Att du betalt din mobil med egna pengar”, detta tror jag inte någon läsare är speciellt intresserad av.

Agnetha Ernegård Kungsbacka Framtidsparti

Kenneth Thorén Kungsbacka Framtidsparti

ANNONS