Varför vill inte S prata om sin egen politik?

Snart är det återigen dags att gå och rösta i valet till Europaparlamentet. Ett oerhört viktig val med tanke på hur mycket makt EU utövar över Sverige.

ANNONS

Vi sverigedemokrater går till val på att hålla gränsen mot utomeuropeisk massinvandring, att stoppa mer maktöverföring från Stockholm till Bryssel och att hindra mer klåfingrig byråkrati som försvårar livspusslet för vanligt folk.

Vad Sveriges största parti, Socialdemokraterna vill göra är dock mer oklart, i alla fall om man tittar på deras officiella kommunikation. Denna har den senaste tiden dominerats av känslosamma attacker på ”troll” som spridit skämtsamma videoklipp och bilder på Facebook. Det är märkligt att ett parti så nära inpå ett val så tydligt undviker att tala om i sin egen politik, och istället lägger sitt fokus på att försöka underminera förtroendet för andra partier.

ANNONS

Är det för att dom röstat för tvångsrenoveringar av svenskarnas privata bostäder, med hundratusentals kronor i kostnader för den enskilde? För att dom röstat emot nödvändiga åtgärder för att stoppa den utomeuropeiska massinvandringen? För att dom rankats som näst sämst i Sverige på att stå upp emot Putin-Ryssland (bara slagna av V)?

Så fråga inte varför S skriker om trollfabriker. Fråga varför dom till varje pris vill undvika att prata om sin egen politik.

Andreas Ahlqvist (SD)

EP Kandidat #8

Erik Hellsborn (SD)

Riksdagsledamot

ANNONS