Tommy Rydfeldt (L).
Tommy Rydfeldt (L). Bild: Roger Larsson

Vad vill Socialdemokraterna?

Magdalena Sundqvist och Maj-Britt Rane Andersson (S) tycker att Liberalerna bedriver ett korståg emot dem. Kanske är det jobbigt att vi faktiskt tittar på vad ni säger i nämnderna och offentligt och kan konstatera att det ofta inte hänger ihop.

ANNONS
|

I december 2022 tog dåvarande ledamöter i Nämnden för Individ & Familjeomsorg sitt totalt eniga svar till kommunstyrelsen om budget 2024. Socialdemokraterna hade ingen annan åsikt än alliansen så uppenbarligen tycker man att de medel nämnden har och verksamhet som bedrivs är bra.

Utåt låter det nu annorlunda. Kanske det är ny taktik av den nya S-ledningen att man utan tvekan kommer köra över sina partivänner i nämnderna för att kunna göra populistiska utspel?

Liberalerna tar alltid ansvar för de beslut vi står bakom men är inte rädda för att lyssna på invånarna och korrigera besluten om vi ser att något kan bli bättre.

ANNONS

Socialdemokraterna får leva med att vi kommer fortsätta att påpeka när ni föreslår saker utan finansiering, kritiserar beslut ni egentligen står bakom och slår in öppna dörrar med initiativ/motioner.

Tommy Rydfeldt (L)

Ordförande Nämnden Individ & Familjeomsorg

ANNONS