Nolltolerans mot dålig kvalitet i omsorgen

Värdighet och trygghet ska prägla omsorgen i Kungsbacka.

ANNONS

Nolltolerans mot dålig kvalitet i omsorgen. Man ska känna igen personalen. Kan man läsa på deras hemsida. Så skriver ett ledande parti i Kungsbacka.

Kära väljare som röstat på partier som inte bryr sig nämnvärt om dina nära och kära. Nolltolerans mot dålig kvalitet. Kan det verkligen vara tillåtet att lura sina väljare?

Alla vill ju ha en varm omsorg och hoppas att ansvariga tänker förebyggande och avsätter pengar till kommande sämre tider. Varför ser man det inte komma och avsätter (fonderar) pengar som man måste göra i privata näringslivet? Var någonstans finns senaste årens vinster? Vi pratar om 100-tals miljoner. Ligger dom i ladorna och växer, eller har man förbrukat dom på dåliga och kostsamma misstag?

ANNONS

En önskan vore att lokalpressen redovisar hur man röstat i vissa nämnder då viktiga beslut ska tas såsom budgetfrågor mm. Viktigt att väljare får möjlighet att hålla koll på hur sitt parti röstar. Att dra ner på omsorgen, hemtjänsten är inget annat än en skandal. Det finns pengar, nu pratar jag inte om " Monopolpengar " som någon nämnde. Då gällde det skolan som också det dras ner på. Inte avsatt pengar där heller. Ansvarsfull planering och leva upp till vad man lovar på sina hemsidor. Nolltolerans i hemtjänsten, vård och omsorg.

Roger Larsson Fullmäktige ledamot

Janne Heimbrand Fullmäktige ledamot

Mats Ståhlberg ordf KB och ers Fullmäktige

Christer Perfjell V ordf och ers Fullmäktige

Kungsbackaborna det lokala partiet

ANNONS