Kanske blir lokalpolitikerna ivägstångade nästa val

Det var en gång tre bockar Bruse. Det var lilla 1-3-åringen, mellan 3-6-åringen och alla lärare/barnskötare/förskoleassistenter som får symbolisera den stora bocken Bruse.

ANNONS
|

De gick där på sätern och hade det ganska acceptabelt. De ville absolut inte gå från den fläckvis grönskande sätern till den magra och steniga åkern på andra sidan bron.

Under bron satt Emanuel Forsell och de andra politikerna i Nämnden för Förskola och Grundskola som genom sina beslut gjorde det omöjligt för bockarna att stanna kvar på sätern. Trots att alla mådde ganska bra av att vara i de mindre sammanhangen, allt enligt Kungsbackamodellen och det politikerna en gång beslutat om.

Emanuel Forsell ropar: – Alla bockar kom!

Bockarna svarar: – Vi vill helst inte, vi trivs bäst här i det lilla sammanhanget!

ANNONS

Emanuel Forsell svarar: – Vi politiker har gjort vårt bästa för er. Vi har strypt barnpengen så att ni nu kommer att få ha massor av kompisar att leka med eller undervisa hela dagarna. Glöm de mindre sammanhangen!

Bockarna svarar: – Vi vet att vi inte har något att säga till om, men hur tydliga är ni mot alla medborgare om vad era val gör med oss? All forskning visar att det är de tidiga insatserna som är avgörande för hur det går för oss/barnen i framtiden. Svara gärna på den frågan, om ni kan. Förresten är det val 2026. Kanske blir du/ni ivägstångade då?

Emanuel Forsell svarar: – Är vi kvar då, så kanske ni kan få gå tillbaka över bron. Förhoppningsvis har någon liten tuva växt till sig.

Snipp, snapp, snut, hög tid att ändra ert beslut.

Anita

Lärare i förskola

ANNONS