Agnetha Ernegård, Kungsbacka Framtidsparti, vill göra om Badhusparken till Kungsbackas folkets park. Arkivbild: Mats H Ljungqvist.
Agnetha Ernegård, Kungsbacka Framtidsparti, vill göra om Badhusparken till Kungsbackas folkets park. Arkivbild: Mats H Ljungqvist. Bild: Mats H Ljungqvist

Gör Badhusparken till Kungsbackas folkets park

I dessa tider behöver vi glädje och utomhusmiljöer där vi på ett någorlunda bra sätt kan få socialt umgänge. Låt oss nu äntligen göra Badhusparken till Kungsbackas folkets park, skriver Agnetha Ernegård, Kungsbacka Framtidsparti.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

I dessa tider behöver vi glädje och utomhusmiljöer där vi på ett någorlunda bra sätt kan få socialt umgänge. Låt oss nu äntligen göra Badhusparken till Kungsbackas folkets park. En park som fylls med såväl yngre som äldre, dans och musik, tjo och tjim.

Monika Neptun (L) vill ju bygga om Kungsbacka torg IGEN. Det är en helt tokig idé då det redan kostat oss skattebetalare cirka 30 miljoner kronor när det gjordes om 2012. Men om det nu sker så flytta bänkarna till Badhusparken. Bygg en scen med tak som på gamla tiders folkparker. Bänkarna sätts framför och vips så har vi en plats för alla som vill uppträda.

Inför valet 2022 kan politikerna ”uppträda” och ha sin talarplats där. Våra många och fina artister och kommande stjärnskott skulle utan bokningskostnad kunna uppträda där. Vid vissa arrangemang kan man ju ta entréavgift. En dansbana byggs i anslutning (för vi får hoppas att vi snart kan få hålla om varandra igen).

Vet att vi fått en ny park vid Kungsbacka Nya Badhus, men mycket av den är för de yngre, men kommunen växer och tillgång till utomhusaktiviteter ökar även för äldre.

Monica Hamrins förslag att döpa om Badhusparken vore bra, då man kanske kommer att förväxla dessa parker. Mitt förslag är Stadshusparken. Vi är ju snart en storstad och då har vi lite att skryta med i regionen. Utlys en tävling i lokalpressen för nytt namn. Närhet till caféer, matställen och parkering finns ju redan i närheten samt till pendeln. Detta är framtiden!

Agnetha Ernegård

Kungsbacka Framtidsparti

ANNONS