Arkivfoto.
Arkivfoto. Bild: Nicklas Elmrin

Är miljöpartister tankeläsare?

Ebba Busch hade rätt och Kungsbackas miljöpartisters tolkning av vad hon menar är helt fel. Det skriver Moderaternas Stephan Philipson i ett debattinlägg.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

TV4 Nyheterna berättade häromdagen att polisens underrättelsetjänst varnade för att det kunde bli kravaller under påskhelgen, uppgifter som tidigare förnekats av både rikspolischefen och kommenderingschefen. Ytterligare konsekvenser efter de våldsamma upploppen under påskhelgen är att polisen upprättat en anmälan för att utreda om det förekommit brister som utgör brott.

Med dessa nya uppgifter, vilka var tillgängliga två månader före påskens upplopp blir uttalandet från Ebba Busch än mer relevant och aktuellt.

I ljuset av dessa fakta blir tolkningen av Ebba Busch uttalande, som politiker från Miljöpartiet i Kungsbacka ger uttryck för i insändare i lokalpressen, fullständigt huvudlöst.

Dessa två miljöpartister snedvrider medvetet en relevant frågeställning från Ebba Busch. En fråga som innebär att allmänheten måste få veta hur mycket våld som krävs innan ansvarig polisledningen och minister ger klartecken till kraftfulla motåtgärder. Det är i första hand polisledningen och ytterst regeringen som skall ställas till ansvar för att över 300 poliser blev utsatta för dödligt våld .

Att ingen polis eller allmänhet inte blev mördad av pöbelväldet under påsken var ett mirakel.

Varför dessa två miljöpartister agerar ”nyttiga idioter” åt polisledningen och regering är en fråga som bara de själva kan svara på. Eller finns det fler tankeläsare inom deras partigrupp?

Stephan Philipson (M)

LÄS MER:KD: Sluta förminska kvinnosjukdomar

LÄS MER:Klarar vi av en extra kall vinter i år?

LÄS MER:Orättvisa tolkningar av Ebba Buschs uttalande

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS