Hanna Schölander (L).
Hanna Schölander (L). Bild: Tobias Sandblom

Alla barn ska få en bra start i livet

Barn som halkar efter ska få stöd, och barn som kan gå före ska få utmaningar. Det kräver en skolpolitik som står för kunskap, studiero och skolböcker, skriver Hanna Schölander (L).

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Barn som klarar skolan och känner sig trygga får en bra start i livet. Jag vill att våra barn ska få en trygg uppväxtmiljö och rätt förutsättningar för att klara skolan. De behöver en aktiv fritid och engagerade vuxna i sin närhet. Då ger vi våra barn den bästa starten i livet.

Alla barn ska få den hjälp de behöver i skolan!

Barn som halkar efter ska få stöd, och barn som kan gå före ska få utmaningar. Det kräver en skolpolitik som står för kunskap, studiero och skolböcker. Lärarnas arbetsvillkor måste förbättras och alla barn ska få utvecklas till sina bästa jag.

Mer stöd till föreningslivet!

Föreningslivet i Sverige är unikt. Engagerade vuxna och sociala sammanhang för en aktiv fritid är en viktig del för en bra start i livet.

Våra ungdomar ska känna sig trygga på väg hem!

Ingen ungdom ska vara rädd för att ta sig hem från en kompis på kvällen. Därför behöver vi kraftsamla mot utanförskap och parallellsamhällen. Både sociala och brottsbekämpande insatser behövs.

Hanna Schölander (L)

Riksdagskandidat Kungsbacka

LÄS MER:Nej SD, politikerarvoden behöver inte höjas

LÄS MER:Du ska veta vad din läkare heter och din läkare ska veta vem du är

LÄS MER:Vi måste ta ett helhetsgrepp om trafiken

ANNONS