Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jenny Schagerlind
Bild: Jenny Schagerlind

Vi som jobbar i butik är också människor

Det är en sak om ni gapar och skriker på oss för att ni inte får som ni vill eller för att ni stöter på motgångar vi inte kan lösa, men nu är det vår hälsa ni leker med, skriver signaturen En riktig person.

LÄS MER: Maxi bygger om – får ny gigantisk restaurangdel

Hej konsument i pandemin! Här kommer en liten påminnelse om att all personal du stöter på i din omgivning är riktiga människor.

Det betyder att plastavgränsningen vid kassorna inte är prydnad. Ni skall inte hänga in bakom den in till personalen. Ni skall inte ta av munskyddet när ni pratar med oss. Ni skall inte ställa er axel mot axel med oss för att visa en bild på något ni letar efter.

Vi kan också smitta och bli smittade. Vi har också familjer som kan bli smittade. Vi är riktiga personer med riktigt blod i ådrorna.

Vi är vana vid att inte bli behandlade som människor av många av er men nu får det faktiskt vara nog.

Vi är vana vid att inte bli behandlade som människor av många av er men nu får det faktiskt vara nog. Det är en sak om ni gapar och skriker på oss för ni inte får som ni vill eller för ni stöter på motgångar vi inte kan lösa, men nu är det våran hälsa ni leker med. Äkta människors hälsa.

Majoriteten av oss arbetar inte ute i handeln för att det är fantastiskt roligt. Det är vårt levebröd. Vi kan inte jobba hemifrån och vi står i kassor och på golv för er konsumenters skull.

Vi gör allt i vår makt för att skydda er som kommer till oss, och som vill leva så normalt som möjligt genom att gå på restaurang, shoppa, handla mat och byta in spelkuponger men nu är det också er tur att skydda oss.

Häng inte in bakom plasten, ta inte av munskyddet och håll avstånd även till oss så vi slipper bli sjuka eller göra er, andra eller våra familjer sjuka.

Med vänliga hälsningar

En riktig person

LÄS MER: Bygg större gympasal på Maleviksskolan

LÄS MER: Biltrafiken behöver Borgmästarebron

LÄS MER: Röda korsets secondhand tar plats på fina gatan

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.