Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ge Astravaccinet till VGR-folket

Låt hallänningarna välja vaccin och spara det omstridda Astra-vaccinet till folk från Västra Götalandsregionen. Den uppmaningen riktar Kungsbacka Framtidsparti till Region Halland, efter allt strul med vaccinbokningen.

Eftersom så många ej vill ha detta vaccin och man är så orolig för konsekvenser - låt dom få tacka nej och erhålla annat alternativ. Nu är det dags för Region Halland att äntligen se möjligheter och ställa upp. Regionen är till för dess invånare, och många känner obehag. Det är katastrof för flertalet i Kungsbacka. Kom ej med massa bortförklaringar utan lös önskemålet för en gångs skull.

När vi skulle boka oss digitalt, blev det katastrof. Man kunde ej avsluta sin bokning. Man höll på i flera timmar. Kommentaren var – ni var för många som bokade. Genomtänkt av IT-kompetens på Region Halland. Ni löste detta problem och lösningen var ju självklar. Nästa problem, tusentals från VGR bokar in sig i Kungsbacka / Halland. Oj då detta var ju inte meningen. Det går veckor innan man inser att man borde gör något. Nej, tillvaron är tillräckligt ”jobbig” för många. Tänk till före, innan ni verkställer. Låt boende i VGR få Astra Zenecavaccinet när dom bokar via telefon.

Jan Alfredsson, Agnetha Ernegård

Kungsbacka Framtidsparti